Hjemmelavede burgere

Hjemmelaget burgere.

Her er en oppskrift på en deilig burger på kamdogrill med cheddarost.

Ingredienser:

  • 500 g hakket oksekjøtt (10-15 % fett)
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje svart pepper.
  • 1 teskje hvitløk pulver
  • 1 spiseskje Worcestershire saus
  • 4 burgerballer
  • 4 skiver cheddar ost
  • Salat
  • Tomatskiver
  • Rød løk i skiver
  • Ketchup og sennep etter smak

Prosedyre:

  1. Tenn kamdogrillen og varm den opp til en temperatur på ca. 200 grader.
  2. Bland oksekjøtt med salt, svartpepper, hvitløkpulver og Worcestershire-saus i en skål. La kjøttet dannes til fire biffer av samme størrelse.
  3. Plasser biffene på kamdogrillen og grille dem i 3-4 minutter på hver side til de er klar til smaken din.
  4. Legg et stykke cheddarost på hver biff i de siste minuttene av grillen, slik at osten smelter.
  5. Mens biffene griller, kan du snart varme opp burgerballene på grillen, så de blir lett ristet.
  6. Samle burgeren ved å plassere en biff med smelt ost på hver bunn av burgerballen. Topp med salatblader, tomatskiver og rød løk. Legg til ketchup og sennep. Legg øvre halvdel av burgerballen på burgeren.
  7. Ser du umiddelbart og nyt din deilige burger på kamdogrillen med cheddarost!

Tips: Du kan også leggja til andre toppingar i burgeren, for eksempel. Bacon, agurker eller avokado.

Ingen årsak! Du kan kjøpe burgerpresser.

Tilbake til blogg

Send ein kommentar